Opdatering på tider, plads og kontingent

Som i alle har bemærket, så har der været pakket til træning de sidste 2 uger. Vi er klar over problemet og er i dialog med kommunen og de andre foreninger ude i Omnihuset, hvordan vi løser dette problem.

Vi er fortrøstningsfulde, og forventer at finde en langsigtet løsning som vi bliver rigtig glade for. Indtil da, så vil vi også forsøge med kortsigtet løsning, så der er plads til så mange som muligt i det nuværende setup.

Derfor er det også vigtigt at i bliver ved med at komme, og melder jer ind i Ik Sparta. Vores medlemstal er det som er vigtigt når vi skal have en dialog med kommunen om at vi skal have mere plads og tid.

Træningstider
Som vi skrev tidligere, så har vi søgt kommunen om at få udvidet vores træningstider. Vi har dog ikke fået svar endnu, så tiderne er stadig de gældende, indtil vi melder flere tider ud.
Mandag og onsdag kl 1800-1930

Kontingent
Bare rolig, priserne holder sig som de er. Den vigtige information er at vi fra oktober skifter til klubmodul, hvor alle kontingent indbetalinger fremad skal indbetales. Det er stadig muligt at betale på måned/kvartal/halvårlig basis.
Linket til klubmodul er her på vores hjemmeside, eller også kan du klikke her 

Fra nu af, skal alle medlemmer indbetale i Klubmodul. Det betyder også, at eksisterende medlemmer der har betalt kvartal/halvårligt medlemsskab via bankoverførsel og stadig har mere end en måned tilbage af det betalte medlemsskab, at de skal ind i klubmodul i oktober og tilmelde sig. De penge der er blevet betalt for meget vil man få overført tilbage fra vores kasserer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *