Så er vi næsten ved at være klar…

Det begynder at ligne noget der kan trænes i. Faktisk så er den lille sal så tæt på at være klar, at vi nu gerne vil afprøve den. Der mangler lige en mobil boksering i det ene hjørne, men det skal ikke forhindre os i at komme i gang med at teste salen.

Omklædningsrummene forventes at være færdige om en uge, og derfor er vi også snart ved at være klar til at åbne for eksisterende medlemmer, og ikke længe efter for nye medlemmer.

I løbet af denne uge vil vi derfor invitere en lille håndfuld af de eksisterende medlemmer til at komme og prøve den lille sal af, og hjælpe os med at komme med input til hvordan vi bedst gennemfører det praktiske omkring træningen.

Følg med her på hjemmesiden eller på vores Facebook side for at holde jer opdateret på åbningsdato og træningstider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *