Vi er klar til at åbne.

Så nærmer dagen sig som vi har ventet på længe. Endelig er vi klar til at melde datoer ud for åbning og træningstider.

Træningen kommer til at foregå mandage og onsdage fra 1800-1930, og som i Skalborg, så træner alle hold samtidigt. Så det vil sige, at alle juniorer, motionister og kampboksere træner på samme tid. Det glæder vi os rigtig meget til at åbne for i Vejgård.

Vi åbner for eksisterende medlemmer mandag d. 3/9, og åbner for alle mandag d. 17/9.
Vi vil meget gerne have lov til at bruge de første 14 dage med vores eksisterende medlemmer til at sikre os at de nye lokaler og omgivelser er helt perfekte inden vi åbner dørene for alle. Men er du nysgerrig på os, er du velkommen til at kigge ned og se hvordan træningen foregår og få en snak med en fra bestyrelsen.

Siden med træningstider er blevet opdateret, og vi vil gerne give gratis træning i september til gamle og nye medlemmer for at opveje den lange sommerferie og det faktum at vi nok lige skal bruge de første 14 dage på at få det helt perfekt og træningen fungerer optimalt.

Vi glæder os til at se rigtig mange nye og gamle medlemmer i vores nye lokaler i Vejgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *