Så åbner vi for alle

På mandag åbner vi klubben for alle, og vi glæder os rigtig meget til at se en masse nye nysgerrige mennesker som har lyt til at prøve boksning. Om det er for motionens skyld, eller du har lyst til at prøve at bokse, så er alle velkommen. Du er også meget velkommen til at kigge ned hvis du blot er nysgerrig.

Omklædningsrummene er kommet på plads, men vi er ikke helt færdig endnu med at flytte ind. Vi mangler stadig en få en mobilring op i salen, men det skal ikke forhindre os i at byde jer allesammen velkommen.
Der er endnu ikke kommet skilte op der viser vej til hvor vi er i Omnihuset. Så vi vil stå klar til at tage imod og vise vej.

Træningen starter kl 18, så kom i god tid så du er omklædt og klar. Og hvis du har spørgsmål til os inden vi starter.

Vi glæder os til at se jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *